Allergén mentes, UV technológiás műszempilla ragasztás

×Már elérhető az UV technológiás műszempilla építés! Kattints ide a foglaláshoz és elérhetőségekhez!
Allergén mentes, UV technológiás műszempilla ragasztás

Megérkezett az új UV technológiás gépem, amely az allergiások számára nyújt megoldást!

A műszempilla ragasztó allergiával kapcsolatos általános információkért kattints ide!
Az UV technológiás szempilla ragasztás során fontos, hogy a vendégek megfelelően előkészüljenek az eljárásra, ezért összegyűjtöttem némi információt az UV szempilla ragasztásról, fogadjátok szeretettel:
( Néhány információ csak az UV technológiás technológiákkal kapcsolatban érvényes, mások általánosságban. Előbbieket vastaggal szedtem a megkülönböztethetőség végett. )

  • Az UV szempilla ragasztás során a vendégeknek fontos, hogy ne nyissák ki a szemüket és ne nézzenek közvetlenül az UV fénybe, mivel az UV fény káros lehet a szem/retinák számára. - éppen ezért észre fogod venni, hogy én is használni fogok speciális szemvédőt a ragasztás során, amely megakadályozza a káros hatást az én szemeim irányába is.
  • A vendégeknek kiemelten kerülniük kell a szempilla pislogtatását és a szemüket mozgatását az UV szempilla ragasztás során. Az eljárás során a műszempillák fokozatosan kerülnek felragasztásra, ezért fontos, hogy a vendégek maradjanak mozdulatlanok és ne zavarják meg az eljárást.
  • A szempillák tisztítása és alapos szárítása nagyon fontos, hogy a ragasztó jól tapadjon a természetes szempillákhoz. Emellett a vendégeknek ajánlott kerülniük a smink és a szempillaspirál használatát az eljárás előtt legalább 24 órával.
  • A szempilla ragasztás után fontos, hogy a vendégek kerüljék az erős szemhéjmozgást és a szemüket dörzsölését.
  • Ami érdekes, hogy a klasszikus szempilla ragasztás eljárással szemben, az UV technológiás ragasztásnál NEM kell kerülni a vízzel és a gőzzel történő érintkezést, mivel a kötés az UV fény hatására azonnal megtörténik, nem kell 24 órát várni, mint a klasszikus ragasztás esetében.

Az UV technolóiával történő műszempilla ragasztásnak azonban van némi plusz költsége, mivel a gép beszerzésén felül, a ragasztó a nem UV technológiás kötést alkalmazó ragasztóhoz képest dupla áron érhető el. Ezt a plusz költséget igyekeztem arányosan elosztani a különböző volumenű műszempillák által felvett ragasztó mértékéhez viszonyítva.

Az UV technológiával történő ragasztás plusz költségének mértékét megtalálod az árlistámon minden kategóriához tartozóan külön jelölve.

Amennyiben új vendég lennél, érdemes élned aktív kedvezményeinkkel, amely ha elég gyors vagy, 15% kedvezményt biztosít az aktuális árainkból, azonban ez a kedvezmény csak az alapárra vonatkozik, az extra költségekre, mint az UV technológiás ragasztó plusz költsége, és a például túl sminkes szemmel történő megjelenésre, amely plusz idő és leoldószer-költséges, nem.

Kiknek ajánlom az UV technológiás műszempilla ragasztást?

Természetesen a fő célközönség az általánosan használt műszempilla ragasztókkal szembeni allergiás reakciókat produkáló/mutató vendégek, illetve azoknak szintén ajánljuk ezt a megoldást inkább, az általános ragasztással szemben, akik péládul nyaralni mennek hamarosan, vagy nagy páratartalom mellett dolgoznak, például konyhákban, vagy vízközelben (pl uszoda).

Mindenképpen érdemes azoknak is kipróbálni, akik már próbáltak pár "hipoallergén" műszempilla ragasztót, akár többet is, mivel ezek a ragasztók is nagyon kis mértékben tartalmaznak allergéneket, hiszen a nem UV techológiás ragasztóknak is kell, hogy legyen valamilyen hatóanyaga, amely tartalmaz némi allergént, még ha kis mértékben is.

Személy szerint már kipróbáltam ezt a ragasztás két, az elmúlt időszakban más szempilla ragasztókra allergiás eredményeket mutató vendégemen, előbb csak pár szál, majd teljes szett felépítésével, és azt kell mondjam az eredmények magukért beszélnek, egyik vendégemnél sem alakult ki allergiás tünet.

Van-e lehetőség kipróbálásra valamilyen módon, a teljes szett feltétele előtt?

Természetesen nekem sem célom, hogy egy allergiás vendégnek felrakjuk, majd másnap már szedjem is le neki a teljes szettet, mivel esetleg még is allergiás tüneteket produkál erre a módszerre is, így van lehetőség egy próba UV szempilla építésre, ami során pár (10-20) szál szempillát ragasztunk fel az a szem szélén UV technológiával és UV-ra kötő ragasztóval, majd megfigyeljük kialakul-e allergia az elkövetkezendő pár napban.

Amennyiben nem alakul ki allergiás reakció, úgy egyeztethetünk időpontot a szempillák teljes feltöltésére, ellenkező esetben pedig természetesen a leoldásra.

Az UV technológiás műszempilla próba felhelyezésnek egy egyszeri 4000 Forintos költsége van, amely a munkadíjon felül tartalmazza a próba szempillákat, és a leoldás árát, ha még sem vállna be. Amennyiben viszont nem okoz allergiás tüneteket a vendégnél, ez a 4000 forint levonásra kerül a teljes szett építésének árából.